Придбання автомобіля, що знаходиться в заставі


Подаючи заявку на автокредитування або беручи велику суму грошей, можна закласти свою машину. Багато позичальників використовують транспортний засіб як заставу. Якщо позика не буде виплачена, транспорт буде продано через систему Prozorro. Це дає можливість придбати автомобіль за приємною ціною на сайті uub.in.ua.

Якщо позичальник не виконує боргові зобов’язання, банк отримує всі права на заставлений автомобіль. Але для повного володіння майном потрібно звертатися до суду. Після оголошення рішення про передачу банку майна він стає повноправним власником автомобіля. 

Процес реалізації

Усі тонкощі продажу та оцінки вартості отриманих машин лежать на судових приставах. У їхніх інтересах закрити справу за короткий час шляхом їх дострокового впровадження. Банк також не соромляться затягувати справу, оскільки час, витрачений на пошук найбільш виграшної пропозиції, грає, незважаючи на це. Причиною цього є те, що в цей час він повинен оплатити зміст.

Найголовнішою перевагою безпечного викупу автомобіля є його низька вартість. Купуючи машину таким способом, надається можливість економити кілька разів. Це, як правило, приваблює багатьох клієнтів. Окрім ціни, цей метод має кілька переваг. Основними з них є:

  1. Юридично безпечна операція.
  2. Гарантія чудового робочого стану.
  3. Наявність преміальних моделей з виграшною цінністю.

Юристи, що працюють у банку, відповідальна підходять до своєї роботи та вичерпано перевіряють його історію та документацію. Як результат, остаточні документи та сертифікати транспортних засобів є ідеальними.

Автомобілі, виставлені на таких платформах для продажу, є переважно новими та не вживаними автомобілями, які обробляються та обслуговуються в сертифікованих автосервісах. Якщо частини суми недостатньо для придбання транспортного засобу, дозволяється брати її в кредит під заставу паспорта цього транспортного засобу. Зручність полягає в тому, що все це можна зробити в одному банку.

Купуючи вантажні автомобілі чи легкові автомобілі таким чином, реєстрація буде складатися з таких кроків:

  1. Вибір товару, який вам сподобався, в каталозі Prozorro.Sales.
  2. Реєстрація рахунку на сайті, що здійснює торгову дію.
  3. Надсилання заявки на участь в аукціоні на вподобаний автомобіль.

Всі описані дії можна виконувати в системі Prozorro.Sales. На ньому є можливість підписатися та придбати повідомлення з відповідними аукціонами на вашу електронну пошту.